Entrecote met pepersaus

Dit recept komt uit de categorie "Glutenvrij" en komt uit de categoriesoort: hoofdgerecht.

 


Recept informatie

Receptnaam Naam: Entrecote met pepersaus
Receptgroep Dieet: Glutenvrij
Receptsoort Soort: Hoofdgerecht
Receptpersonen Personen: 4
Receptbereiding Bereidingstijd: 10-20 min.

Ingrediënten

4 entrecotes
3 eetl. Margarine
2,5 dl. Vleesjus (glutenvrije vleespoeder)
2 eetl. Cognac
3 eetl. Sherry
0,5 Kopje koffieroom
1 Doosje tuinkers
Versgemalen peper
Zout

Bereiding

Bestrooi neide kanten van de entrecotes met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en laat deze goed bruin worden. Bak de entrecotes in 6 minuten om en om mooi bruin.

Breng de vleesjus aan de kook, schenk de cognac bij het vlees en giet na 0,5 minuten de vleesjus erbij. Blus het geheel af met de sherry en de koffieroom. Laat de saus voor 3 minuten inkoken.

voeg naar smaak versgemalen peper toe. Leg de entrecotes op een bord en dres het met wat pepersaus. Maak het geheel af met een plukje tuinkers.

Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet


Meer recepten uit de categorie: Glutenvrij
Receptnaam Soort Dieet
BladerdeegLunch / BrunchGlutenvrij
Entrecote met pepersausHoofdgerechtGlutenvrij
MueslibollenLunch / BrunchGlutenvrij
SaucijzenbroodjesLunch / BrunchGlutenvrij
ErwtensoepSoepenGlutenvrij
Tortilla'sHoofdgerechtGlutenvrij
Tonijnsalade PeruaansSaladesGlutenvrij
Mosselen in witte wijnHoofdgerechtGlutenvrij
Pain perduLunch / BrunchGlutenvrij
Cappuccinocrème met cognacNagerechtGlutenvrij
Meer recepten vindt u op: Receptentabel.nl.

Cookie instellingen

 

Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.

 

Op Calorielijst gebruiken we:

 

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst

x