Mueslibollen

Dit recept komt uit de categorie "Glutenvrij" en komt uit de categoriesoort: lunch / brunch.

 


Recept informatie

Receptnaam Naam: Mueslibollen
Receptgroep Dieet: Glutenvrij
Receptsoort Soort: Lunch / Brunch
Receptpersonen Personen: 6
Receptbereiding Bereidingstijd: 10-20 min.

Ingrediënten

3 eetl. Gepelde zonnenbloempitten

3 eetl. Gehakte walnoten

3 eetl. Grof gehakte amandelen

150 gr. Rozijnen

50 gr. Krenten

900 gr. Glutenvrij deeg voor bruinbrood

2 eetl. Margarine

4 eetl. Sesamzaadjes

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ° C.

 

Schep de zonnebloempitten, walnoten, amandelen, rozijnen en krenten door het glutenvrij deeg en meng het goed door elkaar.

 

Vet 14 aluminium vormpjes in met wat boter en vul ze voor driekwart met het deeg en bestrooi ze met sesamzaadjes.

 

Laat de broodjes voor 20 á 30 minuten rijzen op een warme, tochvrije plaats.

 

Bak de broodjes in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar. Stort ze uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen. 

 

Meer informatie over Het Gluttenvrij dieet: Het Gluttenvrij dieet


Meer recepten uit de categorie: Glutenvrij
Receptnaam Soort Dieet
BladerdeegLunch / BrunchGlutenvrij
Entrecote met pepersausHoofdgerechtGlutenvrij
MueslibollenLunch / BrunchGlutenvrij
SaucijzenbroodjesLunch / BrunchGlutenvrij
ErwtensoepSoepenGlutenvrij
Tortilla'sHoofdgerechtGlutenvrij
Tonijnsalade PeruaansSaladesGlutenvrij
Mosselen in witte wijnHoofdgerechtGlutenvrij
Pain perduLunch / BrunchGlutenvrij
Cappuccinocrème met cognacNagerechtGlutenvrij
Meer recepten vindt u op: Receptentabel.nl.

Cookie instellingen

 

Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.

 

Op Calorielijst gebruiken we:

 

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst

x