Kabeljauw in citroen-gembersausDit recept komt uit de categorie "Balans Slankclub" en komt uit de categoriesoort: hoofdgerecht.
Recept informatie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dit Balans Slankclub Recept bevat: 19 punten p.p Ingrediënten600 gram kabeljauwfil 1 eetl. allesbinder 2 eetl. citroensap 1 theel. bouillonpoeder 2 eetl. bakgember 1 bekertje demi crème fraiche Zout en peper Bieslook 800 gram aardappelen ± 2 dl halfvolle melk gemengde salade geraspte wortel 2 eetl. yogosaus. BereidingKook de aardappelen gaar en maak er puree van met warme melk. Meng de gemengde salade met geraspte wortel, kruiden naar smaak en yogosaus.
Tip: Eet eens wat vaker vis; zelfs een vette vis bevat ten opzichte van vet vlees minder punten en het soort vet is ook gezonder dan in vet vlees
* Uw portie is ¼ deel van het recept.
Bron: Balans Slankclub
Meer recepten uit de categorie: Balans Slankclub
![]() |