Een boek met recepten die zijn ontwikkeld door een bekende chef-kok en gebaseerd op de deskundige adviezen van een diëtiste. Dit boek bevat meer dan 100 recepten die zijn ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je hart gezond te houden. In het eerste deel van het boek wordt uitgelegd wat de oorzaken van hart- en vaatziekten kunnen zijn en hoe de risicofactoren kunnen worden vermeden. Er wordt bijvoorbeeld besproken hoe goede eetgewoonten zonder de minste verstoring van het vaste patroon kunnen worden ingevoerd, bijvoorbeeld hoe er voor een gezin kan worden gekookt, wat gezond fast food betekent en waar je op moet letten als je buiten de deur eet. Er zijn adviezen opgenomen over wat wel en wat niet gezond is, het verschil tussen goede en slechte vetzuren en cholesterol en waarom de keukens uit de mediterrane en de Aziatische landen kunnen helpen om hart- en vaatziekten te vermijden. Gezond eten voor je hart bevat de meest recente aanbevelingen op het gebied van gezonde voeding en de beste manieren om ze in je dagelijkse eetpatroon op te nemen.
Accepteer cookies