Onmisbaar kookboek voor alle mannen!
- Vrijwel alle mannen van boven de veertig krijgen op enig moment te maken met prostaatproblemen
- Gezonde en lekkere recepten
- Smakelijke fotografie
- In de serie Gezond eten, meer dan 50.000 exemplaren verkocht!
Promotie
- In samenwerking met de SCP, patiëntenorganisatie
- Aandacht in gezondheidsbladen
Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaatproblemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen; en bij zo’n 10.000 tot een vorm van prostaatkanker.
Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaat- problemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen en bij zo’n 10.000 tot een vorm van prostaatkanker. Er zijn voedingsmiddelen die die klachten kunnen helpen voorkomen en die de prostaat gezond houden. In Het kookboek voor alle mannen... wordt hun werking uitgelegd en staan heerlijke recepten die ook geschikt zijn voor de rest van het gezin. Gezond, maar vooral ook erg lekker. De smakelijke fotografie maakt het boek af.
ROB PELGER is hoogleraar in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige prostaatklachten.
MARGARET RAYMAN is hoogleraar voedingsgeneeskunde aan de universiteit van Surrey. Zij heeft wereldwijd gepubliceerd, onder andere in Career Research over het verband tussen het risico op prostaatkanker en voeding.
Accepteer cookies