Kaas terrineDit recept komt uit de categorie "Methode Montignac" en komt uit de categoriesoort: voorgerecht.
Recept informatieNaam: Kaas terrineDieet: Methode Montignac Soort: Voorgerecht Personen: 1 Bereidingstijd: > 30 min. Metdode Montignac: Recept voor fase 1
Ingrediënten200 gr. Belegen Goudse kaas, in plakjes
BereidingSnijd de belegen kaas in plakken en hak de pecannoten in stukjes. De vijgen in vieren snijden en de bleekselderij fijn hakken.
Week de gelatine in wat koud water en meng de roquefort, brie en boter in de keukenmachine. Verwarm de witte wijn, en los er de geweekte gelatineblaadjes in op. Strooi er de pecannoten en eventueel de vijgen over en giet de rest van het kaasmengsel over het mengel.
Meer informatie over de Methode Montignac: Het Montignac Dieet
Meer recepten uit de categorie: Methode Montignac
|
Calorielijst.nl maakt gebruik van cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat graag middels deze melding.
Op Calorielijst gebruiken we:
Ja, ik accepteer cookies:
Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Calorielijst